Дякуємо, що ви з нами! Наша активність мовою цифр

Друзі! Фейсбук-сторінка ГО «Батьки за вакцинацію» отримала вже більше 1000 відміток «подобається»! Дякуємо кожному з вас за небайдужість до теми імунізації, за ваші запитання, відгуки та пропозиції.

Ми впевнені, що завдяки нашим спільним зусиллям нам вдасться вберегти якнайбільше українських дітей від інфекційних захворювань.

А тепер – мовою статистики про зацікавленість батьків темою вакцинації:

  • З початку роботи сайт bzv.org.ua відвідало більше 15 тис. користувачів, які переглянули більше 22 тис. сторінок
  • В опитуваннях на тему вакцинації, проведених нашою громадською організацію, вже взяли участь, загалом близько 1000 осіб
  • Ми ініціювали видання довідника для батьків «Відповіді на складні запитання батьків про вакцинацію». Електронну версію Довідника вже прочитали більш ніж 4 тис. осіб. Заявки на отримання довідника вже надійшли більш ніж від 90 лікарів з усіх куточків України
  • За ініціативою ГО «Батьки за вакцинацію» проведено більше 20 зустрічей батьків з медиками-фахівцями у питаннях вакцинації у різних містах України
  • Представники ГО «Батьки за вакцинацію» взяли участь у благодійному велопробігу під гаслом End Polio Now на підтримку глобальної боротьби за повне викорінення поліомієліту в світі. Кошти, зібрані під час цього заходу, підуть на закупівлю та доставку вакцин у країни світу, де триває епідемія чи є ризик спалахів цієї хвороби.
  • ГО «Батьки за вакцинацію» ініціювала проведення двох прес-конференцій, щоб привернути увагу ЗМІ та громадськості до цієї теми. Представники організації беруть участь у публічних заходах та виступах на радіо та телебаченні, присвячених цій темі. Наша активна діяльність вже сприяла тому, що у МОЗ вакцинацію визнали питанням національної безпеки.

Ми раді бачити, що наша волонтерська діяльність корисна та важлива для такої значної кількості людей.

ГО «Батьки за вакцинацію» закликає до об’єднання свідомих батьків, які відповідально ставляться до здоров’я дітей та розуміють значення вакцинації у формуванні імунітету кожної людини. Чим нас з вами більше, тим легше нам захищати право наших дітей на здорове майбутнє!

Батьки за вакцинацію

благодійний велопробіг End Polio Now

прес-конференція на тему правця

довідник з вакцинації

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь