Захищаємося від грипу: де зробити щеплення в Києві?

В Україні триває сезон грипу та ОРВІ. Безперечно, здоровий спосіб життя, дотримання правил особистої гігієни, уникнення людних місць дещо допомагає знизити ризик захворіти. Але доведено, що найбільш ефективним методом профілактики грипу та його ускладнень є вакцинація.

Дослідження свідчать, що щеплення проти грипу в осінній період допомагає вберегтися від грипу взимку та ранньою весною у 70-90% випадків, а ризик смертельнонебезпечних ускладнень від цієї хвороби зменшується більше ніж вдвічі.

Листопад вважається оптимальним часом для щеплення проти грипу. Імунітет до вірусів грипу сформується через 2-3 тижні після щеплення.

  • Вакцинація проти грипу не входить в Календар профілактичних щеплень, але рекомендується:
  • Всім бажаючим знизити ризик захворювання на грип (починаючи з 6-місячного віку)
  • Вагітним жінкам
  • Дітям (починаючи з 6-місячного віку), організм яких ослаблений лікуванням або хронічним захворюванням
  • Дошкільнятам, школярам та студентам, що відвідують загальноосвітні заклади
  • Особам у віці після 50 років
  • Людям з хронічними хворобами (легеневі, серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, порушення обміну речовин, захворювання нирок, імунодефіцит)
  • Людям, що контактують з великою кількістю інших людей (наприклад, медичні працівники, співробітники відкритих офісів тощо)

Якщо Ви впізнали себе або членів Вашої родини у цьому списку, або просто не маєте часу та бажання хворіти, у Вас є можливість найближчими днями зробити якісне щеплення в максимально комфортних умовах, та ще й отримати за це приємні бонуси!

Запрошуємо Вас вакцинуватися від грипу у клініці «Наш доктор», в м.Києві, у якої з ГО «Батьки за вакцинацію» встановлені дружні відносини. Вартість щеплення – 300 грн. Вакцинація проводиться вакциною Ваксігрип суспензія для ін’єкцій по 0,5 мл у попередньо заповнених шприцах №1, виробник Санофі Пастер С.А., Франція (висновок лабораторії з контролю МІБП ДП Державний експертний центр МОЗ України від 31.10.2016 №100/294; Висновок про відповідність медичного імунобіологічного препарату державним і міжнародним стандартам від 07.11.2016 №51788/16/10).

Якщо Ви бажаєте зробити щеплення проти грипу собі, своїм дітям або іншим членам своєї родини, заповнюйте форму, приходьте в клініку “Наш доктор” та не забудьте представитися, що Ви – від ГО «Батьки за вакцинацію». Подробиці за нашим телефоном 044 592-50-82

Поспішайте: кількість доз обмежена!

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь