Об’єднуємо активних лікарів! Долучайтеся!

Щодня члени та волонтери ГО «Батьки за вакцинацію» проводять просвітницьку роботу серед батьків щодо важливості та необхідності щеплень. Але це було б неможливо без підтримки українських лікарів, які завжди готові відповідати на багаточисельні запитання батьків, ділитися з нами досвідом спілкування з пацієнтами та знаходити найбільш переконливі аргументи на користь щеплень. Щодня таких активних лікарів у нашому колі стає все більше. Але ми прагнемо об’єднати якнайбільше активних свідомих дитячих лікарів та медпрацівників зі сфери педіатрії, аби обмінюватися корисними знаннями.

Звертаємося до лікарів, з якими в нас вже встановлені дружні відносини, з проханням поділитися з нами контактами колег, які хочуть співпрацювати з ГО «Батьки за вакцинацію».

Ми плануємо долучати лікарів:

 

Прохання надсилати інформацію на адресу info@bzv.org.ua (ПІБ, контактний телефон, e-mail, населений пункт, спеціалізація, посада).

Тільки спільними зусиллями батьків, лікарів та держави ми зможемо захистити дітей від вакцинокерованих інфекційних захворювань!

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь