В Києві вакцина проти грипу з’явиться в Аптеці Майбутнього

Маємо чудову новину для тих, хто хоче зробити щеплення проти грипу в Києві. Днями вакцина проти грипу надійде до Аптеки Майбутнього, яка є партнером ГО «Батьки за вакцинацію» у питаннях інформування батьків про вакцинацію.

Аптека Майбутнього (Аптека Будущего “Pharmaсy Concept Store”) відгукнулася на заклик нашої організації замовити більшу кількість доз вакцини проти грипу, ніж планувалося попередньо. Адже цього року попит на щеплення проти грипу зріс.

Повідомляється, що вакцину Ваксигрип можна буде придбати в Аптеці Майбутнього, починаючи з цієї суботи, за доступною ціною. Для збереження та транспортування вакцини передбачений одноразовий контейнер.

З придбаною вакциною Ви можете звернутися до свого лікаря чи в поліклінику, де Вам зробить щеплення медичний працівник. До речі, в Європі є можливість зробити щеплення просто в аптеці. В Україні, за законом, такої можливості поки немає. Але ми разом з нашими партнерами шукаємо способи, як забезпечити найбільш комфортні умови для отримання щеплення.

Ми попросили зарезервувати певну кількість доз вакцини для нашої організації. Тому, завітавши в аптеку, не забуте сказати, що Ви – від ГО «Батьки за вакцинацію».

Дякуємо Аптеці Майбутнього та усім тим, хто йде на зустріч інтересам громадян у збереженні здоров’я, навіть, якщо часом доводиться ризикувати.

Аптека Будущего “Pharmaсy Concept Store”  розташована за адресою: м.Київ, вул. Хрещатик, 44. Контактний телефон 044 498 0108

Кожен, хто придбає вакцину, також отримає приємний бонус від Аптеки – безкоштовну консультацію лікаря-косметолога та 50% знижку на послуги Аптеки Майбутнього – Центру Краси Beauty Care Centre!

Звернуть увагу: В МОЗ роз’яснили механізм продажу вакцин проти грипу в аптеках

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь