Програма комплексної підтримки лікарів первинної ланки

У квітні в Україні розпочалася національна кампанія з вибору лікаря в рамках медичної реформи. Громадська організація «Батьки за вакцинацію» доклала багато зусиль до втілення медичної реформи, щоб система охорони здоров’я в Україні запрацювала в інтересах людей – пацієнтів та лікарів.

Тепер українці обирають свого терапевта, педіатра чи сімейного лікаря, підписуючи з ним декларацію, незалежно від місця реєстрації чи проживання.

За час існування команда ГО «Батьки за вакцинацію» налагодила співпрацю з сотнями лікарів з усієї України. Ми вдячні та безмежно пишаємося кожним з наших активістів та тисячами лікарів, які кожного дня сумлінно виконують свою роботу, присвячуючи справі захисту здоров’я українців не лише свій робочий, а й власний час та ресурси. Ми всіляко підтримуємо та допомагаємо лікарям, які стають Агентами змін, прагнуть навчатися та вдосконалюватися.

Ми хочемо, щоб про вас дізналося якомога більше пацієнтів та обрали саме вас своїм лікарем. Тому запрошуємо лікарів первинної ланки долучатися до «Програми комплексної підтримки лікарів первинної ланки».

Довідково: сімейний лікар може обслуговувати 1 800 пацієнтів, терапевт – 2 000, педіатр – 900. Ця цифра може бути дещо більшою для лікарів, які працюються у селах.

ГО «Батьки за вакцинацію» об’єднує в онлайн режимі найбільшу аудиторію батьків, яких хвилюють питання здоров’я. Наш сайт щомісячно відвідують десятки тисяч людей. Ми допоможемо вашим пацієнтам знайти вас – свого лікаря!

Окрім того, наша організація у співпраці з ГО «Платформа здоров’я» та Порталом для пацієнтів EuroMD проводить тренінги для лікарів, планує проводити вебінари та долучатися до грантових програм на участь у міжнародних заходах для лікарів.

Допоможіть вашим пацієнтам знайти вас – заповнюйте форму нижче.

Вам також буде цікаво: