Батьки – за Супрун!

ГО “Батьки за вакцинацію” публічно висловлює підтримку в.о. міністра охорони здоровя Уляні Супрун та вимагає від Президента України нарешті призначити пані Уляну міністром охорони здоров’я і покласти край маніпуляціям та піару окремих політичних сил. Передвиборчі ігри не мають паралізувати роботу міністерства, від якої залежить здоров’я громадян України.

За короткий час під керівництвом пані Уляни міністерство охорони здоров’я здійснило наймасштабнішу реформу за всю історію незалежної України.

  • Ефективні державні закупівлі ліків та медичних виробів через міжнародні організації. Вперше за всю історію незалежної України діти повністю забезпечені вакцинами згідно Національного календаря щеплень
  • Працює програма «Доступні ліки», за якою українці можуть безоплатно або з невеликою доплатою отримати в аптеках ліки від найпоширеніших хвороб
  • Українці вільно можуть обирати для себе сімейного лікаря та звертатися до нього за будь-якою послугою
  • Запис до вузьких фахівців здійснюється онлайн

Ми не маємо права зупинити реформу та поховати надії мільйонів українців на цивілізовану та доказову медицину. Роботи ще багато, але її треба продовжувати. Ми – за продовження якісних змін в системі охорони здоровя. Ми підтримуємо Уляну Супрун та медичну реформу!

#supportSuprun
#підтримайСупрун
#ProtectHealthReform
#ЗахистиМедРеформу

Вам також буде цікаво: