Довідник з вакцинації. Збираємо потребу на друк

За ініціативи нашої організації розроблений Довідник «Відповіді на складні запитання батьків про вакцинацію». Інформація, що міститься в Довіднику, зрозумілою для батьків мовою відповідає на поширені запитання про щеплення, допомагає ухвалити правильне рішення щодо вакцинації дитини. Лікарям Довідник  допомагає надавати відповіді на непрості запитання батьків на цю тему.

Над створенням довідника працювали:

– Федір Лапій, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, кандидат медичних наук;

– Ірина Волошина, лікарка, докторка медичних наук, Національна консультантка ПРООН з питань вакцинації в Херсонській області.

– Лікарі педіатричних спеціальностей з різних регіонів України.

Довідник містить інформацію про захворювання, які можна попередити вакцинацією (зокрема, COVID-19); календар обов’язкових та рекомендованих щеплень; рекомендації щодо вакцинації дітей з онкологічними захворюваннями та іншу корисну інформацію. Використання Довідника у щоденній практиці сприяє реалізації ухваленої Урядом Стратегії розвитку імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб, яким можна запобігти шляхом проведення імунопрофілактики, на період до 2022 року.

Зважаючи на викладене, пропонуємо лікарям та закладам охорони здоров’я замовити друк примірників Довідника для подальшого використання у вашій роботі. Собівартість друку залежить від накладу. Чим більше наклад, тим дешевше вартість примірника. Наприклад, за умови друку 50 тис. або 500 тис примірників вартість одного примірника різниться в декілька разів (доставка сплачується окремо, сума залежить від кількості замовлення).

Для зменшення вартості друку пропонуємо вам долучитися до формування колективної заявки. Щоб замовити довідники, заповніть електронну форму, розміщену нижче. Мінімальна кількість замовлення – 100 прим.

Також заявку на друк довідника можна подати, заповнивши електронну форму за посиланням: https://forms.gle/iZzghhFwMvFEToGk6

Збір замовлень триває до 25 квітня 2021 року.

Довідник «Відповіді на складні запитання батьків про вакцинацію», А5, глянцева обкладинка, кольоровий друк, 52 сторінки.

Довідник розроблений за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога». В рамках спільного проєкту «Професійні діалоги про вакцинацію» закладений друк певної кількості довідників для регіональних центрів громадського здоров’я. Однак інформація, що міститься в Довіднику, потребує поширення між батьків та лікарів України. Тому ми закликаємо регіони включитися в процес розширення накладу.   

Для уточнення деталей ви можете звертатися за телефоном (099) 554 0705 (Ірина Андріяш, координатор, член Правління ГО “Батьки за вакцинацію”), або написати на пошту: info@bzv.org.ua

Вам також буде цікаво: