В Миколаєві провели просвітницький захід про важливість вакцинації дітей

29 травня, напередодні святкування Дня захисту дітей, ROTARY Клуб Миколаїв у партнерстві з ГО «Батьки за вакцинацію» в рамках проекту «Стоп Поліо» продовжив інформаційно-просвітницьку кампанію про важливість вакцинації дітей.

Під час заходу всі бажаючі батьки миколаївських малюків отримали календарі імунізації та інші інформаційні матеріали, висловлюючи слова вдячності на адресу волонтерів ROTARY Клубу та ГО «Батьки за вакцинацію»

Багато відповідальних батьків вирішили приєднатися до громадської організації «Батьки за вакцинацію» і надалі не тільки отримувати оперативну достовірну інформацію про вакцинацію, а й самим брати участь у просвітницькій роботі.

“Дякую давнім друзям ROTARY Клубу Миколаїв – відмінній команді волонтерів – членів студентського парламенту Коледжу культури і мистецтв за участь в заході”, – сказав паст-президент Ротарі клубу Миколаїв, офіцер Дистрикту, керівник комітету по роботі з випускниками програми для України Артем Ващиленко (прим. – з 1 липня 2016 року він очолює Комітет професійного служіння Дистрикту 2232 Ротарі в Білорусі та Україні).

Артем Ващиленко, Ротарі Клуб Миколаїв

Батьки за вакцинацію в Миколаєві

Батьки за вакцинацію в Миколаєві

Батьки за вакцинацію

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь