Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Чарівна парасолька»

В День захисту дітей, 1 червня, стартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Чарівна парасолька».

конкурс дитячого малюнку «Чарівна парасолька»

Конкурс ініційований громадською організацією «Батьки за вакцинацію». Члени організації вже завітали до київських шкільних таборів та запропонували діткам послухати казку «Чарівна парасолька». Після прослуховування казки дітки малюють свої малюнки-ілюстрації до казки.

Чарівна парасолька

Середня школа №244

В кожній школі, куди завітають представники організації, журі обиратиме переможців, які отримають подарунки, а всі інші дітки, які підготують малюнки, отримають заохочувальні сувеніри.

Чарівна парасолька
Середня школа № 240

Конкурс триватиме все літо, переможців в кожній школі журі обиратиме на проміжних етапах голосування.

Восени ГО «Батьки за вакцинацію» влаштує виставку найкращих робіт школярів.

Чарівна парасолька

Середня школа №194

Довідка. Громадська організація «Батьки за вакцинацію» об’єднує свідомих батьків, які відповідально ставляться до здоров’я дітей та розуміють значення вакцинації в формуванні імунітету кожної людини. Відповідно до Статуту, головною метою Організації є попередження інфекційних хвороб шляхом забезпечення загальної доступності імунізації, а також надання батькам достовірної інформації щодо імунізації. Приєднатися до ГО «Батьки за вакцинацію» можна, заповнивши попередню реєстраційну форму.

Подати заявку від навчального закладу на участь у конкурсі малюнку «Чарівна парасолька» можна у довільній формі за адресою info@bzv.org.ua 

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь