Кабмін призначив заступників міністра охорони здоров’я

Кабінет міністрів України призначив заступників міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

Заступниками міністра охорони здоров’я стали Павло Ковтонюк та Олександр Лінчевський. Також призначено заступника міністра з питань європейської інтеграції, ним стала Оксана Сівак.
До призначення Павло Ковтонюк був проектним менеджером по реформі охорони здоров’я проектного офісу Національної ради реформ, має ступінь магістра менеджменту в охороні здоров’я. У 2012 році заснував і очолив спеціалізоване видання на тему менеджменту в охороні здоров’я – журнал “PRO Менеджмент в охороні здоров’я”. 
kovtonyuk

Олександр Лінчевський – хірург, кандидат медичних наук, асистент кафедри в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика. Він, як і нинішній міністр охорони здоров’я Уляна Супрун, займався волонтерською діяльністю в зоні проведення АТО, куди доставляв медикаменти і навчав наданню першої медичної допомоги.

linchevs

Оксана Сівак була консультантом ВООЗ, радником міністра охорони здоров’я і координатором громадської організації “Ініціатива Е +”, яка займається реабілітацією постраждалих в ході Євромайдану і в зоні АТО.

sivak

Вам також буде цікаво: