Просимо вирішити проблему «екстрених» вакцин в м.Чорноморськ на Одещині

Волонтерка ГО «Батьки за вакцинацію» з м.Чорноморськ Одеської обл. повідомила нас про те, що в місті гостро стоять питання наявності вакцини проти сказу, правцевого анатоксину, протиправцевого людського імуноглобуліну, протидифтерійної сироватки та сироваток проти отрути змій та павуків. Особлива потреба є у вчасній закупівлі вакцини проти сказу та правцевого анатоксину, оскільки в місті Чорноморськ зростає кількість випадків укусів людей бродячими собаками.

Закупівля імунобіологічних препаратів, що використовуються для проведення вакцинації поза Календарем профілактичних щеплень, здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів та інших джерел, не заборонених законодавством. В зв’язку з цим ГО «Батьки за вакцинацію» направила звернення на ім’я директора Департаменту охорони здоров’я та соціального захисту населення Одеської ОДА з проханням сприяти у вирішенні проблеми нестачі імунобіологічних препаратів для екстреної вакцинації у м.Чорноморськ.

Ви також зіткнулися з проблемою відсутності або нестачі вакцин для обов’язкової або екстреної профілактики? Повідомте нам інформацію про населений пункт, медичний заклад та назву вакцини, щоб ми могли зробити офіційний запит та спільними зусиллями сприяли вирішенню цієї проблеми (e-mail: info@bzv.org.ua).

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь