Зустріч на тему вакцинації для батьків та медпрацівників міста Бровари (ФОТО)

Сьогодні, 25 березня, в Броварах відбулась зустріч на тему вакцинації для батьків та медпрацівників з головним дитячим імунологом Києва, доцентом кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, кандидатом медичних наук Федором Івановичем Лапієм.Бровари

Федір Іванович відповів на численні питання щодо імунізації, якості вакцин, протипоказань та реакції на щеплення. Приємно, що темою вакцинації цікавляться лікарі, адже саме вони є джерелами, де батьки мають надію отримувати фехову та правдиву інформацію. Незважаючи на обставини, що склалися в Україні щодо наявності вакцин, медпрацівники прагнуть захисту своїх пацієнтів та висловлюють багато пропозицій щодо покращень у сфері охорони здоров’я, але мають ще більше запитань.

Бровари

Бровари

Щиро дякуємо, Федіру Івановичу за професійну та зрозумілу інформацію щодо вакцинації.

Бровари

Зустріч ініційована ГО “Батьки за вакцинацію” в рамках підготовки до Всесвітнього тижня імунізації.

Висловлюємо вдячність Броварській Центральній КДЦ та особисто Тетяні Володимирівні Кудрявцевій!

Низьке охоплення вакцинацією в Україні призводить до високих ризиків поширення інфекційних захворювань та створює критичну загрозу для загального стану здоров’я населення країни. Українське суспільство потребує більшої обізнаності щодо проблематики вакцинації. Лише спільними зусиллями громадськості, медиків та представників влади, які визнають цю проблему, Україна може досягти змін на краще.

Вам також буде цікаво: