Підтримай Український тиждень імунізації!

24 -30 квітня 2017 року за ініціативою ГО “Батьки за вакцинацію”, ВООЗ та Ротарі в Україні проводиться Український тиждень імунізації. З цього приводу по всій країні відбуватимуться тематичні заходи. Підтримай Український тиждень імунізації! 

В перший день тижня імунізації, 24 квітня, в Києві відбудеться зустріч для батьків з відомим лікарем Євгеном Комаровським.

Крім того, у Києві відбудеться флешмоб «Ранкова зарядка» за підтримки Ротарі клубу «Київ Сіті», Університету фізичного виховання та спорту, МОЗ України та Центру громадського здоров’я. Час та місце проведення флешмобу «Ранкова зарядка»: з 8.45 год. до 10.00 год. 24 квітня 2017 р. на Троїцькій площі біля НСК «Олімпійський».

Протягом тижня в багатьох містах країни відбудуться тематичні заходи та флешмоби, присвячені Українському тижню імунізації.

Щоб підтримати захід, потрібно розмістити на свої сторінці аватарку, присвячену Українському тижню імунізації, за допомогою дуже простого сервісу https://twibbon.com/support/immunizeukraine
#immunizeEurope
#immunizeUkraine
#vaccineswork

Ви можете підтримати ініціативу, розмістивши картинку з тематичним хештегом на своїх сторінках в соцмережах. Роздрукувати макети гарної якості можна за посиланням 

Вам також буде цікаво: