ВООЗ вдячна батькам за активну позицію щодо вакцинації

Європейське регіональне бюро ВООЗ подякувало ГО «Батьки за вакцинацію» за внесок в проведення Європейського тижня імунізації 2017 та очікує на подальшу співпрацю.

«Європейський тиждень імунізації (EIW) – це ідеальна платформа, за допомогою якої різні зацікавлені сторони можуть підвищити рівень обізнаності та громадську підтримку імунізації. Я вдячна особисто Вам, як голові організації «Батьки за вакцинацію», за постійний внесок Вашої організації в цю сферу, зокрема, за чудову та інноваційну роботу щодо розповсюдження інформації серед батьків про переваги вакцинації під час та після Європейського тижня імунізації в Україні в 2017 році», – йдеться у листі-подяці за підписом регіонального директора д-ра Жужанни Якаб.

ГО «Батьки за вакцинацію» вдячна Всесвітній організації охорони здоров’я за високу оцінку нашої діяльності та готова надалі співпрацювати у справі захисту українців від вакцино-керованих інфекційних захворювань. Адже наслідки катастрофічно низького охоплення імунізацією в Україні стають все більш помітними: це зростання захворюваності та смертельні випадки від кору, кашлюка, правця. Для того, щоб змінити цю ситуацію, необхідне об’єднання зусиль громадськості, медичної спільності, влади та міжнародних партнерів.

«Висловлюю слова вдячності членам організації, активістам та волонтерам, які долучилися до нашої діяльності. Ми вдячні кожному, хто присвячує свій час вирішенню проблем низького рівня імунізації в Україні», – сказав Голова правління ГО «Батьки за вакцинацію» Тимофій Бадіков.

Переклад тексту листа-подяки:

Шановний пане Бадіков,

Вираження подяки за ваш внесок до Європейського тижня імунізації 2017

Впровадивши Європейський план дій щодо вакцинації ще в 2014 р., всі 53 країни європейського регіону ВООЗ одностайно визначили ліквідацію кору та краснухи як головну мету, спрямовану на захист здоров’я та благополуччя свого населення. Досягнення цієї мети в кожній країні вимагає особистих зобов’язань та залучення національних лідерів, політиків, державних службовців, фахівців у галузі охорони здоров’я, батьків та інших учасників у підході, що залучає все суспільство. Ніде це питання не постає так гостро, ніж в країнах, таких як Україна, де рівень охоплення імунізацією на сьогодні значно нижчий за 95%, необхідних для досягнення ліквідації захворювань.
Європейський тиждень імунізації (EIW) – це ідеальна платформа, за допомогою якої різні зацікавлені сторони можуть підвищити рівень обізнаності та громадську підтримку імунізації. Я вдячна особисто Вам, як голові організації «Батьки за вакцинацію», за постійний внесок Вашої організації в цю сферу, зокрема, за чудову та інноваційну роботу щодо розповсюдження інформації серед батьків про переваги вакцинації під час та після Європейського тижня імунізації в Україні в 2017 році.

З прихильністю таких людей, як Ви та таких організацій, як “Батьки за вакцинацію”, я впевнена, що разом ми досягнемо нашої мети захистити людей цього регіону від руйнівних наслідків кору та краснухи.

З нетерпінням чекаю подальшої співпраці, і ще раз висловлюю подяку від імені Європейського регіонального бюро ВООЗ.

З повагою,

Д-р Жужанна Якаб
Регіональний директор

 

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь