МОЗ та «Батьки за вакцинацію» – разом до здорової нації!

Ситуація зі станом вакцинації в Україні хоч і покращується, але все ще вимагає від батьків, медиків та влади спільних активних дій для захисту маленьких та дорослих українців від небезпечних інфекційних хвороб.  Це й правильне формування потреб у вакцинах та планування закупівель вакцин, і навчання медичних працівників, і просвітницька робота серед батьків.

Протягом 2018 року ГО «Батьки за вакцинацію» планують проводити в усіх регіонах України заходи, спрямовані на підвищення рівня охоплення профілактичними щепленнями.

Наша організація готова й надалі співпрацювати в цьому напрямку з Міністерством охорони здоров’я на чолі з Уляною Супрун та спільними зусиллями досягти показників цивілізованих країн світу.

ГО «Батьки за вакцинацію» звернулися до в.о.Міністра охорони здоров’я з проханням долучати нашу організацію до заходів, що МОЗ проводить з метою покращення стану імунізації в Україні. Також ми направили в Міністерство проект Меморандум про співпрацю між Міністерством охорони здоров’я та ГО «Батьки за вакцинацію».

 

 

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь