Нагороджуємо найкращі кабінети щеплень

ГО «Батьки за вакцинацію» продовжує нагороджувати найкращі кабінети щеплень по всій Україні  відзнаками-гравітонами. Цього разу відзнаку отримали працівники кабінету щеплень Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті. На урочистій церемонії вручення відзнаки були присутні представники адміністрації лікарні – в. о. головного лікаря (заступник з амбулаторно-поліклінічного розділу роботи), заступник головного лікаря з медсестринства, лікар-епідеміолог, юрисконсульт та працівники дитячого поліклінічного відділення.

Відзнаки вже отримали кабінети щеплень в Одеській, Львівській, Запорізькій, Тернопільській, Дніпропетровській, Полтавській, Харківській областях та м. Києві. Лікарі та медичні сестри, що працюють у цих кабінетах, знаходять індивідуальний підхід до своїх пацієнтів, та роблять все від них залежне, щоб діти були захищені від інфекційних хвороб.

ГО «Батьки за вакцинацію» щиро дякує медичним працівникам за турботу про здоров’я наших дітей та зусилля зі створення в Україні колективного імунітету від небезпечних інфекційних хвороб. Ми сподіваємося, що ще багато кабінетів чекають на свої нагороди!

 

Вам також буде цікаво: