Бесіда про вакцинацію для учнів 10 класу СШ №121 м.Одеси

За сприяння Департаментів охорони здоров’я та освіти Одеської міської ради, Дитячої міської поліклініки №3 м. Одеси, Одеського міського центру здоров’я  та Ротарі в Україні одеський осередок ГО “Батьки за вакцинацію” провів лекцію-бесіду з циклу “Здоров’я. Імунітет. Щеплення” для учнів 10 класу CШ №121 м.Одеси.

Спікерами заходу виступили Марія Калмикова (керівник одеського осередку ГО “Батьки за вакцинацію”, медичний журналіст) та Надія Яценко (лікар-педіатр Дитячої міської поліклініки №3 м. Одеси).

З підлітками поговорили про захворювання, від яких захищає вакцинація, про те, навіщо необхідні щеплення, а також про деякі популярні міфи про вакцинування.

Всі присутні на лекції-бесіді отримали буклет з інформацією та кросвордом на тему профілактики поліомієліту. Це надзвичайно актуальна інформація, оскільки Одеська область входить в трійку областей України з найнижчим охопленням щепленнями від цієї небезпечної хвороби.

Щиро дякуємо за співпрацю директору СШ №121 Людмилі Миколаївні Семенюк, а також вчителям та учням!

Лекції-бесіди в школах Одеси проводитимуться до кінця 2018 року.

Якщо ви хочете, щоб представники ГО «Батьки за вакцинацію» відвідали ваш учбовий заклад, пишіть на bzv.org.ua@gmail.com.

Вам також буде цікаво: