Круглий стіл “Боротьба з поліомієлітом та іншими вакцинокерованими інфекціями”

15 січня 2019 року в Дніпрі відбувся круглий стіл на тему “Боротьба з поліомієлітом та іншими вакцинокерованими інфекціями”.

В організації та роботі круглого столу активну участь взяла представниця ГО “Батьки за вакцинацію” Марина Воробйова.

В рамках заходу вдалося зібрати найпрогресивніших, небайдужих лікарів регіону на цю зустріч для обговорення тих викликів, які стоять сьогодні перед медичною спільнотою у зв’язку з вакцинацією взагалі і ліквідацією поліомієліту зокрема.

“У нашому регіоні не спостерігається масових відмов від вакцинації проти поліомієліту, є перебої з поставками ОПВ, але завдяки активній роботі головного лікаря, підтримці керівництва департаменту охорони здоров’я, всі проблеми вирішуються в найкоротші терміни. В рамках круглого столу обговорили всі спірні моменти, що виникають в процесі консультування батьків з питань вакцинації, домовилися співпрацювати і підтримувати один одного – ми лікарів, лікарі – батьків та громадськість. Хочеться сказати велике спасибі ГО “Батьки за вакцінацію”, Rotary International і всім тим, хто щодня бореться за здоров’я всіх дітей України та світу. We are THIS CLOSE to end polio. А після поліомієліту – віримо! – ліквідуємо і інші вакцинокерованих інфекції!” – підсумовує Марина Воробйова.

Вам також буде цікаво: