ГО “Батьки за вакцинацію” працює над довідником з вакцинації для батьків

В період спалаху поліомієліту в Україні стало цілком зрозуміло, наскільки незахищені українці від недостовірної інформації. А здоров’я – це ще й питання національної безпеки.

Ми вже провели ряд зустрічей для батьків в різних містах України на тему вакцинації, залучаючи кращих фахівців в цій області. І ще раз переконалися в тому, що крім корисних зустрічей, батькам необхідна пам’ятка – настільний довідник з достовірною і найактуальнішою інформацією щодо вакцин.

Ми дуже вдячні головному імунологу міста Києва доценту кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, кандидату медичних наук Федору Івановичу Лапію, який поділився своїми напрацюваннями, знаннями та досвідом. Саме вони стануть основою настільного довідника про вакцинацію, яку зможуть отримати батьки. У ній батьки знайдуть відповіді на свої нагальні питання і отримають інформацію з достовірного і надійного джерела – практикуючого лікаря і експерта з вакцинації. У брошурі передбачені і корисні додатки для батьків: щоденник вакцинації дитини, можливість вести нотатки, телефони медичних установ, які можуть стати в нагоді батькам та ін.

Видання цієї брошури – справа першорядної важливості, оскільки ситуація в нашій країні відносно вакцинації критична. І в першу чергу через дефіцит достовірної інформації.

Зараз лікарі і батьки об’єднуються, щоб захистити здоров’я дітей.

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь