До уваги лікарів: як отримати Довідник з вакцинаці?

Шановні лікарі! Напевно, кожному з вас під час практики доводилося відповідати на чисельні питання батьків маленьких пацієнтів щодо вакцин та щеплень. Хтось з батьків відчуває страхи та сумніви, а хтось хоче дізнатися більше про імунізацію. І часом буває непросто заспокоїти, переконати маму чи тата прийняти рішення про вакцинацію дитини навіть при наявності вакцини.

Повідомляємо вам, що ГО «Батьки за вакцинацію» ініціювала видання довідника для батьків «Вакцинація – це важливо!», який допоможе батькам дізнатися більше про щеплення, а лікарям – надати відповіді на всі непрості запитання батьків.

dovidnik vaccinationОсновою довідника стали напрацювання, знання та досвід Головного дитячого імунолога м.Києва, доцента кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, кандидата медичних наук Федора Лапія. Електронну версію довідника з вакцинації ви можете переглянути за посиланням https://goo.gl/9Wxipm

Але, як відомо, багато батьків не має змоги користуватися довідником в Інтернеті, і Вам, лікарям, не завжди зручно це робити, тому потрібна друкована версія.

Якщо у вас є потреба використовувати довідник з вакцинації у своїй роботі, чи ви маєте бажання розповсюджувати його серед батьків, що приходять до вас на прийом та мають сумніви щодо щеплень, просимо вас заповнити онлайн форму заявки на отримання довідника: (за посиланням  http://bit.ly/2aJhIkW)

Ми зібрали кошти на друк невеликого накладу довідника. Зараз триває збір коштів для видання широкого накладу на фандрейзинговій платформі «Спільнокошт». Ми плануємо поширювати довідник безкоштовно на зустрічах, які проводить наша організація, а також надавати примірники в пологові будинки, дитячі садочки, школи, дитячі поліклініки.

 Дізнатися більше про проект та підтримати його фінансово можна за посиланням https://goo.gl/mqq5fz

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь