Розпочато збір коштів на додатковий наклад довідника з вакцинації

Влітку 2016 року за ініціативою ГО «Батьки за вакцинацію» та за підтримки Ротарі в Україні та небайдужих громадян світ побачив довідник «Відповіді на складні запитання батьків про вакцинацію».

Основою довідника стали напрацювання, знання та досвід Головного дитячого імунолога м.Києва, доцента кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, кандидата медичних наук Федора Лапія.

За декілька місяців 5-тисячний наклад довідника був безкоштовно поширений серед лікарів та батьків з усіх куточків України – на зустрічах, конференціях, під час прийому лікарів та особистого спілкування. Щодня ГО «Батьки за вакцинацію» та Ротарі в Україні отримують слова подяки за те, що ця книга допомагає батькам дізнатися більше про щеплення, а лікарям – надати відповіді на всі непрості запитання батьків.

Наразі бажаючих отримати довідник з вакцинації набагато більше, ніж кількість надрукованих примірників. І це недивно, адже в Україні проживає 7,6 млн. дітей, щороку народжується близько 500 тис. дітей. Тому ГО «Батьки за вакцинацію» вирішила розширити наклад довідника з вакцинації. Але без вашої допомоги нам не обійтися! Розпочато збір коштів на друк додаткового накладу довідника. Якщо Ви підтримаєте цю ідею, просимо Вас підтримати її також фінансово.

Реквізити для надання допомоги:
Одержувач: ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “БАТЬКИ ЗА ВАКЦИНАЦІЮ”
Поточний рахунок №: 26004455021041
Код одержувача: 40303065
Банк одержувача: АТ “ОТП Банк”
МФО банку: 300528
Призначення платежу: Благодійна допомога на здійснення статутної діяльності. Без ПДВ.

Кожні 10, 20 чи 50 грн. – це додаткові екземпляри довідника про вакцинацію, на який так чекають батьки та лікарі з усієї України. Сподіваємося на Вашу підтримку!

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь