Голова ГО “Батьки за вакцинацію” став героєм публікації на ресурсах бізнес-школи “МІМ-Київ”

ГО «Батьки за вакцинацію» продовжує пропагувати важливість профілактичних щеплень для дітей та дорослих, використовуючи для цього найрізноманітніші засоби та медіа. Голова правління ГО, Тимофій Бадіков, став героєм публікації на сайті та в журналі бізнес-школи «МІМ-Київ», випускником якої він є.

 

Історія Тимофія доводить, що бізнес-школа впевнено досягає своєї мети – послідовного створення в Україні критичної маси відповідальних лідерів.  Зараз випускник МІМ бере участь у реформуванні медичної системи як заступник голови громадської ради МОЗ України. У найближчих планах Тимофія — своєю діяльністю зробити внесок у вдосконалення медичної системи в України протягом найближчих двох років.

 

Випускник МІМ наголошує на важливості вакцинації для ефективного функціонування бізнесу, адже це – запорука здоров’я та плідної роботи будь-якої організації. Саме завдяки просвітницькій роботі Агентів з вакцинації деякі бізнесмени вже організували вакцинацію своїх співробітників від грипу цього сезону. ГО «Батьки за вакцинацію» планують і надалі проводити в усіх регіонах України заходи, спрямовані на підвищення рівня охоплення профілактичними щепленнями. Наша організація готова й надалі співпрацювати в цьому напрямку з Міністерством охорони здоров’я та спільними зусиллями досягти показників цивілізованих країн світу.

Вам також буде цікаво: