Флешмоб-конкурс про щеплення для школярів

Запрошуємо заклади загальної середньої освіти м.Києва долучитися до участі у освітньому проекті «Флешмоб-конкурс у школах» з нагоди Українського тижня імунізації 2018 року.

Проект “Флешмоб-конкурс у школах”, який триватиме протягом квітня-травня, присвячений покращенню обізнаності дорослих і дітей про користь щеплень та підвищенню рівня імунізації дітей в Україні, як важливу умову збереження здоров’я та життя людини. Участь у конкурсі можуть взяти класи, школи або групи учнів.

ФЛЕШМОБ-КОНКУРС ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Хочеш дізнатися більше про те, як бути здоровим? Хочеш відчути себе справжнім актором, продюсером чи блогером? Хочеш, щоб про твій клас та школу дізналася вся Україна та ще отримати за це подарунки?

Запрошуємо тебе та твоїх однокласників взяти участь у «ФЛЕШМОБ-КОНКУРСІ» про щеплення!

Що треба зробити?

  • Разом зі своїми однокласниками, батьками та вчителем придумайте ідею креативного відеороліка про користь щеплень
  • Запишіть відеоролік на телефон, планшет або будь-який інший гаджет та надішліть його на електронну пошту  info@bzv.org.ua
  • Організатори розмістять ваш відеоролік на Youtube-каналі. Голосуйте за свій ролік та запрошуйте голосувати своїх друзів.

Переможці конкурсу визначаються шляхом голосування на Youtube-каналі Конкурсу, за кількістю позначок «подобається».

Переможцями Конкурсу стають три учасники (школи, класи або групи учнів), що отримали найбільшу кількість голосів.

Конкурс проводиться  протягом квітня-травня 2018 року. Результати Конкурсу будуть оприлюднені 4 травня на сайті https://bzv.org.ua та Фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/bzvorgua/

УВАГА! Терміни конкурсу продовжено. Переможців буде оголошено 25 травня! Роботи приймаються до 24 травня! Бажаємо всім успіху та дякуємо за участь у флешмобі!

Всі учасники «Флешмоб-конкурсу» отримають заохочувальні призи, а переможці – спеціальні цінні подарунки та дипломи.

Подробиці Конкурсу – за телефоном (044) 592 50 82 та info@bzv.org.ua , а також за посиланням.

Організатор Конкурсу – Громадська організація «Батьки за вакцинацію» за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я і Центру громадського здоров’я МОЗ України та безпосередньої участі КНП «Київський міський Центр Громадського здоров’я» виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

Вам також буде цікаво: