Відкритий урок на тему щеплення в гімназії №257 “Синьоозерна”

Сьогодні відбувся відкритий урок на тему щеплення для учнів 5-6 класів гімназії №257 “Синьоозерна”, який провели представники ГО “Батьки за вакцинацію”.

відкриті уроки з вакцинації

Діти дізналися про те, як з’явилися вакцини та який вплив вони мали. Ми поговорили про імунітет та згадали, як його укріпити. Школярі зрозуміли, навіщо їм роблять щеплення та від яких інфекційних хвороб вони захищають.

відкриті уроки з вакцинації

Крім того, ми запросили учнів до участі  у освітньому проекті «Флешмоб-конкурс у школах», до якого можуть долучитися всі бажаючі.

Дякуємо керівництву гімназії за сприяння просвітницькій роботі ГО «Батьки за вакцинацію», а також діткам за цікаві питання та активність на уроці.

відкриті уроки з вакцинації

Відкриті уроки для учнів 3-6 класів в школах Києва проводитимуться до кінця квітня і організовані з нагоди Українського тижня імунізації, який проходить 23-29 квітня 2018 року.

Якщо ви хочете, щоб представники ГО «Батьки за вакцинацію» відвідали ваш учбовий заклад, телефонуйте за номером (063) 4778530 або пишіть на bzv.org.ua@gmail.com.

відкриті уроки з вакцинації

Український тиждень імунізації присвячений покращенню обізнаності дорослих і дітей про користь щеплень та підвищенню рівня імунізації дітей в Україні, як важливу умову збереження здоров’я та життя людини.

Вам також буде цікаво: