Відкритий урок на тему щеплення в навчально-виховному закладі “Кияночка”

Відкритий урок на тему щеплення провели сьогодні представники ГО “Батьки за вакцинацію” в навчально-виховному закладі “Кияночка”. Дякуємо за запрошення керівництву закладу та медсестрі Ользі Василівні.Учні 3 та 4 класів дізналися про те, як з’явилися вакцини та який вплив вони мали. Ми поговорили про імунітет та згадали, як його укріпити.

щеплення

Крім того, імунолог Гриньова Наталія Євгеніївна розповіла школярам, навіщо їм роблять щеплення та від яких інфекційних хвороб вони захищають.


Також ми запросили учнів до участі у освітньому проекті «Флешмоб-конкурс у школах», до якого можуть долучитися всі бажаючі, підтримати ідею щеплення та отримати приємні подарунки!

Дякуємо діткам за цікаві питання та активність на уроці.

Навчально-виховний заклад “Кияночка” нас вразив, тут є не лише музей історії Києва та зимовий сад, але й музей-аптека. Мабуть саме тому майже всі учні повністю щеплені за календарем.

Відкриті уроки для учнів 3-6 класів в школах Києва проводитимуться до кінця учбового року і організовані з нагоди Українського тижня імунізації, який проходить 23-29 квітня 2018 року.

Якщо ви хочете, щоб представники ГО «Батьки за вакцинацію» відвідали ваш учбовий заклад, телефонуйте за номером (063) 4778530 або пишіть на bzv.org.ua@gmail.com.

Український тиждень імунізації присвячений покращенню обізнаності дорослих і дітей про користь щеплень та підвищенню рівня імунізації дітей в Україні, як важливу умову збереження здоров’я та життя людини.

Вам також буде цікаво: