Нас вже більше 20 тисяч!

Спільнота “Вакцинація: запитання та відповіді“, створена ГО “Батьки за вакцинацію”, продовжує зростати і розвиватись: лише за рік кількість учасників вже перевищила 20 тисяч, і ми не плануємо зупинятись!

Ми раді, що наша група стала місцем, де кожен може отримати фахові відповіді на питання щодо імунізації та поділитися своїм досвідом з іншими батьками, які ще мають сумніви. Багато наших учасників зараз не лише вакцинуються самі та вакцинують своїх дітей, але й займаються просвітницькою роботою в групі та на власних сторінках у соцмережах, за що ми їм надзвичайно вдячні!

Також наша спільна робота не була б результативною без компетентних в питаннях імунопрофілактики лікарів, які консультують у спільноті у свій вільний час та терпляче відповідають на одній ті самі питання, іноді – багато разів на день :). Шановні лікарі, ми щиро дякуємо вам за популяризацію доказової медицини в цілому та вакцинації зокрема!

Не можна обійти увагою й модераторів – людей, які знову ж таки у свій вільний час стежать за дотриманням правил групи. Саме завдяки їхній самовідданій праці вдається підтримувати спілкування в спільноті на належному фаховому рівні, уникаючи “шкідливих” порад і користуючись виключно даними сучасної доказової медицини. Також зусиллями модераторів та лікарів було підготовлено FAQ – відповіді на найпоширеніші питання щодо вакцинації. Крім того, модератори спільноти регулярно узагальнюють (чи перекладають) та викладають в групу найсвіжішу інформацію щодо вакцинації (наприклад, огляди позицій ВООЗ, CDC, NHS та інших поважних міжнародних організацій щодо конкретних вакцин), яку можна знайти у файлах групи. Там же можна знайти зручні таблиці з найпоширеніших питань (поєднання вакцин для щеплення, рекомендовані щеплення, як наздоганяти графік у 1-2 роки тощо).  Всі матеріали рецензуються фахівцями з імунопрофілактики

Таблицю підготовлено модератором групи “Вакцинація: запитання та відповіді” Олексієм Таракановим

Спільними зусиллями нам вдалося створити унікальний простір для спілкування, корисного як для пацієнтів, так і для лікарів, які можуть направляти в спільноту своїх пацієнтів чи навіть отримувати нову інформацію для себе. Щиро дякуємо всім, хто долучився! Безпека наших дітей, захист їх від вакцинокерованих захворювань – наша спільна відповідальність!

Якщо Ви, Ваші знайомі чи пацієнти мають будь-які питання щодо вакцинації, долучайтесь до нашої спільноти та ставте їх, будемо раді Вам допомогти!

Вам також буде цікаво: