Батьки та лікарі Ірпіня – за вакцинацію!

Надзвичайно цікавий та насичений корисною інформацією захід пройшов 28 липня у м. Ірпінь. Медичний центр «Первоцвіт» відкрив двері для всіх батьків, які бажають знати більше про дитяче здоров’я.

На зустрічі було висвітлено такі важливі питання як ультразвукова діагностика у дитячому віці, хвороби ЛОР органів у дітей в сучасних умовах, а також питання та відповіді при виборі страхової компанії.

Не залишилася без уваги й важлива тема вакцинації дітей. На запитання батьків відповів провідний експерт з імунопрофілактики, лікар-імунолог, к.м.н., доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО ім. П. Л. Шупика, експерт МОЗ України за напрямком «Інфекційні хвороби», член правління ГО «Батьки за вакцинацію» Федір Іванович Лапій.

Захід було організовано за участі ГО «Батьки за вакцинацію»: всі присутні мали можливість дізнатись більше про діяльність нашої організації та отримати наші роздаткові матеріали (довідники «Відповіді на складні питання батьків про вакцинацію», казки-розмальовки для дітей «Чарівна парасолька» та зручні наочні календарі щеплень).

Щиро дякуємо МЦ «Первоцвіт» за популяризацію профілактичних щеплень! Здоров’я та безпека наших дітей – наша спільна відповідальність!

Вам також буде цікаво: