Оболонь – за вакцинацію!

ГО “Батьки за вакцинацію” продовжує організовувати зустрічі з медиками з питань вакцинації по всій Україні. 3 серпня у приміщенні Центру первинної медіко-санітарної допомоги №1-2 Оболонського району м.Києва відбулася зустріч-бесіда з лікарями та медсестрами Оболонського району. Спікером виступив лікар-імунолог, лікар-дитячий інфекціоніст, кандидат медичних наук, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО ім.П.Л.Шупика, експерт МОЗ за напрямком “Інфекційні хвороби. Паразитологія. Дитяча імунологія”, член правління ГО “Батьки за вакцинацію” Федір Іванович Лапій. Захід було організовано за сприяння управління охорони здоров’я Оболонської районної держадміністрації.

Під час зустрічі медики мали можливість поставити експерту будь-які питання стосовно теми профілактичних щеплень. Також учасники заходу мали можливість більше дізнатись про діяльність ГО “Батьки за вакцинацію” та отримати роздаткові матеріали  (довідники «Відповіді на складні питання батьків про вакцинацію», казки-розмальовки для дітей «Чарівна парасолька» та зручні наочні календарі щеплень).

Щиро дякуємо всім лікарям та медсестрам, що знайшли час відвідати захід! Згідно результатів соціологічного опитування, проведеного ГО “Батьки за вакцинацію”, основним джерелом інформації про щеплення для більшості українців є їхні лікарі. Тому обізнаність медичних працівників у питаннях імунопрофілактики є надзвичайно важливою. Тільки разом ми – батьки та медики – зможемо захистити наших дітей від вакцинокерованих хвороб!

Якщо ви бажаєте організувати подібний захід у вашому медичному закладі, пишіть нам: info@bzv.org.ua

Вам також буде цікаво: