Вітаємо новий склад правління!

Вітаємо новий склад правління ГО “Батьки за вакцинацію”!

Головою правління ГО “Батьки за вакцинацію” було обрано живу легенду вітчизняної імунопрофілактики: батька двох вакцинованих дітей, лікаря-імунолога, лікаря-інфекціоніста, кандидата медичних наук, доцента кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО ім.П.Л.Шупика, експерта МОЗ за напрямком “Інфекційні хвороби. Паразитологія. Дитяча імунологія” Федора Івановича Лапія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Своїх дітей я вакциную, бо я їх люблю – Федір Лапій

Мабуть, нема такого міста в Україні, куди б Федір Лапій не приїздив, щоб відповісти на найактуальніші питання місцевих фахівців, а також всіх бажаючих, щодо імунопрофілактики – і без перебільшення можна сказати, що на такі бесіди лікарі завжди чекають, як на свято.

Ми щиро дякуємо Федору Івановичу за те, що він погодився очолити правління нашої організації в такий складний та відповідальний для системи охорони здоров’я період.

З задоволенням знайомимо вас з новим членом правління ГО “Батьки за вакцинацію” – відомою журналісткою Іриною Заславець.

Історія Ірини викликає захоплення та повагу: завдяки трансплантації вона змогла перемогти рак, тому чудово розуміє всі переваги й недоліки української медицини і робить все можливе, щоб змінити ситуацію на краще.

Одне з питань, якому журналістка приділяє увагу у своїх телевізійних сюжетах, – імунопрофілактика. Цикл передач «Вразливі», підготовлений Іриною, справді вразив багатьох глядачів та змусив переглянути своє ставлення до вакцинації.
Ми щиро вдячні Ірині за висвітлення цього важливого питання, адже інформація з питань охорони здоров’я, яку подають ЗМІ, є вирішальною для багатьох українців.

Тільки за сприяння журналістів батьки та медики можуть ефективно розповсюджувати інформацію про вакцинокеровані хвороби та можливість захиститися від них.

Дякуємо Ірині за просвітницьку діяльність та підтримку нашої роботи!

Ще одним новим членом правління ГО “Батьки за вакцинацію”  стала Надія Михайлівна Дребот.

Надія Дребот – дитячий лікар-інфекціоніст вищої категорії КУ “Мелітопольська міська дитяча лікарня”, голова мелітопольського осередку ГО «Батьки за вакцинацію».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Едельвейс. Казкові історії про діток з особливими потребами від дитячого лікаря.

За короткий час Надії Михайлівні вдалося створити в рідному місті потужну та креативну команду однодумців – лікарів та просто активних батьків – що активно розповсюджує інформацію про імунопрофілактику серед всіх верств населення.

Також Надія Михайлівна є одним з модераторів спільноти Вакцинація: питання та відповіді ( Прививки – вакцины – щеплення), у якого завжди знайдеться мудра порада для кожного, хто її потребує.

Дякуємо цьому чудовому лікарю та прекрасній людині за вагомий внесок у нашу спільну справу – створення колективного імунітету української нації!

Новим виконавчим директором ГО “Батьки за вакцинацію” став засновник нашої організації – Тимофій Бадіков.

Тимофій є заступником голови Громадської Ради при МОЗ України та головою комітету з питань громадського здоров’я та аналітики і членом Координаційної ради Міністерства охорони здоров’я України з питань впровадження електронної охорони здоров’я.

Голова комітету проектів служіння благодійної організації Ротарі в Україні і Паст-Президент Ротарі клубу “Київ-Сіті” / Rotary Club Kyiv-City, що займається втіленням соціальних проектів, зокрема в сфері охорони здоров`я.

Голова правління ГО “Платформа Здоров’я” – вільного майданчику для об’єднання лікарів і активних громадян задля досягнення якісно нового рівня охорони здоров`я в Україні.

«Я дуже радий, що ГО “Батьки за вакцинацію” стали платформою, яка об’єднала розсудливих українців. За два роки ми стали організацією, з якою рахується держава та міжнародні партнери. Попереду ще багато роботи, тому нам потрібні агенти змін в кожному місті та населеному пункті», – каже Тимофій. На новій посаді він зосередиться на відкритті регіональних підрозділів ГО «Батьки за вакцинацію» та їхній підтримці, а також розвитку мережі Агентів змін з вакцинації по всій Україні.

 

Таким чином, повний новий склад правління:

Федір Лапій – голова правління
Ірина Заславець – член правління
Євген Полтенко – член правління
Наталія Рибачик – член правління
Тамара Недобор – член правління
Надія Дребот – член правління
Ольга Яловенко – член правління
Тимофій Бадіков – виконавчий директор

Тільки об’єднавши зусилля ми – батьки, лікарі та громадські діячі – зможемо подолати упередження населення щодо вакцинації та запобігти новим спалахам вакцинокерованих хвороб. Наші діти будуть здоровими та захищеними!

 

 

Вам також буде цікаво: