Відкриваємо нові філіали в регіонах!

Ми продовжуємо зростати! Раді повідомити, що було зареєстровано три нових регіональних філіали ГО «Батьки за вакцинацію» у Вінниці, Львові та Одесі. Таким чином, наразі існує вже 5 філіалів нашої організації в Україні, і ми не плануємо зупинятись!

Наявність офіційно зареєстрованих регіональних філіалів дозволяє працювати «на місцях» більш ефективно, що доводить досвід нашого мелітопольського осередку. Різноманітні заходи до Українського тижня імунізації, проведені в Мелітополі, відзначилися творчим та нестандартним підходом – вони включали зустрічі  батьками та медиками, відкриті уроки в школах та лекції у вищих навчальних закладах та інші масові заходи. Регіональні філіал має можливість оперативно приймати рішення на місцях та ефективно співпрацювати зі спонсорами та органами місцевої влади. Наприклад, згадана вище мелітопольська команда вже звернулася до місцевої ради з проханням виділити кошти з місцевого бюджету на придбання вакцини від пневмококової інфекції для імунізації дітей з груп ризику (дітей з хронічними захворюваннями, такими як бронхіальна астма, муковісцидоз, вроджені вади серця, ниркокам’яна хвороба та ін.)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Креативний тиждень імунізації в Мелітополі

Вітаємо керівників нових філіалів ГО «Батьки за вакцинацію»: лікаря-імунолога, Агента змін з вакцинацію Наталю Гриньову (Вінниця), лікаря-педіатра, Агента змін з вакцинації Мар’яну Іськів (Львів) та медичного журналіста, Агента змін з вакцинації Марію Калмикову (Одеса). Дякуємо нашим Агентам змін за бажання брати ще активнішу участь у нашій спільній роботі та бажаємо успіхів та наснаги!

Вам також буде цікаво: