Зустріч Агентів змін з лікарем Комаровським

7 листопада відбулася зустріч представників центрального офісу ГО «Батьки за вакцинацію», а також представників харківської регіональної команди, з найпопулярнішим педіатром України – Євгеном Олеговичем Комаровським. Зустріч відбулася в клініці лікаря Комаровського «Клініком».

Агенти змін з вакцинації обговорили з Євгеном Олеговичем важливу та актуальну тему інформаційної політики щодо профілактичних щеплень: комунікацію між лікарями та пацієнтами, співпрацю зі ЗМІ та необхідність соціальної реклами вакцинації, яку лікар активно підтримує (користуючись нагодою, щиро дякуємо лікарю Комаровському за підтримку нашої соціальної реклами «Інопланетяни та масони проти вакцинації», що набрала найбільшу кількість голосів в номінації «Медицина та охорона здоров’я» в конкурсі Social Project Awards).

Представники ГО «Батьки за вакцинацію» привезли до клініки лікаря Комаровського просвітницькі матеріали для батьків та медиків, а в подарунок від лікаря отримали його книжки.

ГО «Батьки за вакцинацію» висловлює щиру подяку найвпливовішому дитячому лікарю України за пропаганду доказової медицини і, зокрема, вакцинації, в нашій країні, та за постійну підтримку наших ініціатив в цьому напрямку (наприклад, Українських тижнів імунізації 2017 та 2018). З 14 грудня 2017 року ГО «Батьки за вакцинацію» та клініка лікаря Комаровського «Клініком» співпрацюють у рамках Меморандуму про співпрацю.

Тільки спільними зусиллями ми – лікарі, батьки, представники громадськості, ЗМІ, місцевої та центральної влади – зможемо змінити ставлення суспільства до профілактичних щеплень, запобігти новим спалахам інфекційних хвороб та захистити наших дітей!

Вам також буде цікаво: