Лекція на тему щеплення для учнів школи №86 м.Одеси

За сприяння Департаментів охорони здоров’я та освіти Одеської міської ради та Ротарі в Україні одеський осередок ГО “Батьки за вакцинацію” продовжує проводити лекції-бесіди для школярів “Здоров’я. Імунітет. Щеплення”.

Цього разу керівниця одеського осередку ГО “Батьки за вакцинацію” відвідала школу № 86, де мала нагоду поспілкуватися з учнями 8-х класів.

Діти дізналися, для чого необхідно робити щеплення, та розвінчали декілька популярних міфів про профілактику вірусних захворювань.

Щиро дякуємо за співпрацю директору коли №86 Валентині Михайлівні Шакіній, а також вчителям та учням! Молодь – це майбутнє нашої країни, тому необхідно зробити все можливе для того, щоб вона отримувала адекватну інформацію з питань імунопрофілактики. Саме так зростають відповідальні громадяни, що захищають від небезпечних захворювань не лише себе, а й своє оточення, формуючи колективний імунітет.

Всі присутні на лекції-бесіди отримали буклет з інформацією та кросвордом на тему профілактики поліомієліту. Це надзвичайно актуальна інформація, оскільки Одеська область входить в трійку областей України з найнижчим охопленням щепленнями від цієї небезпечної хвороби.

Лекції-бесіди в школах Одеси проводитимуться до кінця 2018 року.

Якщо ви хочете, щоб представники ГО «Батьки за вакцинацію» відвідали ваш учбовий заклад, пишіть на bzv.org.ua@gmail.com.

 

Вам також буде цікаво: