Бесіда про щеплення з учнями школи №63 м. Одеси

За сприяння Департаментів охорони здоров’я та освіти Одеської міської ради, Дитячої міської поліклініки №6 м. Одеси  та Ротарі в Україні одеський осередок ГО “Батьки за вакцинацію” продовжує проводити лекції-бесіди для школярів “Здоров’я. Імунітет. Щеплення”.

Цього разу керівниця одеського осередку ГО “Батьки за вакцинацію” відвідала 8А та 8Б класи ЗОШ №63.  Поговорили з учнями про те, що таке вакцинація і навіщо вона потрібна, чому самого лише здорового способу життя недостатньо для захисту від інфекційних хвороб, від яких хвороб захищають щеплення та що спільного між вакцинованими людьми та супергероями.

Приємно було чути, що в такому юному віці підлітки вміють критично сприймати інформацію та самостійно робити висновки. Саме такі діти в майбутньому стають відповідальними батьками та турбуються про безпеку власних дітей.

Всі присутні на лекції-бесіді отримали буклет з інформацією та кросвордом на тему профілактики поліомієліту. Це надзвичайно актуальна інформація, оскільки Одеська область входить в трійку областей України з найнижчим охопленням щепленнями від цієї небезпечної хвороби.

Щиро дякуємо за співпрацю директору ЗОШ №63 Ірині Михайлівні Санченко, а також вчителям та учням!

Лекції-бесіди в школах Одеси проводитимуться до кінця 2018 року.

Якщо ви хочете, щоб представники ГО «Батьки за вакцинацію» відвідали ваш учбовий заклад, пишіть на bzv.org.ua@gmail.com

 

Дякуємо за фото ЗОШ №63

 

Вам також буде цікаво: