У Києві відбувся благодійний велопробіг під гаслом End Polio Now

26 червня у Києві відбувся благодійний велопробіг під гаслом «End polio now» (Покінчимо з поліо зараз). Головною метою акції є привернення уваги до проблеми поліомієліту в Україні та світі та збір коштів на підтримку глобальної боротьби за повне викорінення поліомієліту в світі.

велопробіг

Кияни, волонтери та громадські активісти велосипедною колонною проїхали вулицями столиці з прапорами Стоп Поліо. Велопробіг стартував біля готелю «Україна» (вулиця Інститутська, 4), а потім велосипедисти проїхалися пішохідним мостом, Трухановим островом, парком Дружби народів і повернулися на стартову позицію. Загальний маршрут склав майже 20 км. У велопробігу взяли участь 26 учасників.

благодійний велопробіг

велопробіг

Захід проведений за ініціативою Національного комітету Поліо Плюс в Україні, Громадської спілки «Об’єднання Ротарі клубів України», Благодійної фундації «Відкриті серця України», ГО «Батьки за вакцинацію».

велопробіг

Кошти, зібрані під час благодійного велопробігу, перераховані у фонд програми Поліо Плюс Фундації Ротарі та підуть на закупівлю та доставку вакцин у країни світу, де триває епідемія чи є ризик спалахів цієї хвороби, підтримку інших заходів в межах Глобальної ініціативи з викорінення поліомієліту.

End Polio Now

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь