Лікарям та батькам потрібен Довідник з вакцинації

На нашу адресу надходять численні заявки на отримання примірників Довідника з вакцинації від лікарів з 24 регіонів України. Це педіатри, імунологи, інфекціоністи та лікарі інших спеціальностей, що безпосередньо опікуються профілактикою інфекційних захворювань у дітей. 

вакцинація

Загальна кількість примірників, які вони бажають отримати, наразі складає близько 2500. Ці цифри красномовно свідчать, наскільки актуальною є тема вакцинації, і демонструють прагнення українських лікарів вдосконалювати свої знання заради здоров’я маленьких пацієнтів.

Ми вже надіслали довідники багатьом лікарям, які розповсюджують довідники та дитячі розмальовки серед батьків.

вакцинація

вакцинація

Заявки на отримання цього посібника продовжують надходити – не лише від лікарів, але від батьків, вчителів. Але наразі ми зібрали кошти на друк невеликого накладу довідника. Зараз триває збір коштів для видання широкого накладу на фандрейзинговій платформі «Спільнокошт». Ми плануємо поширювати довідник безкоштовно на зустрічах, які проводить наша організація, а також надавати примірники в пологові будинки, дитячі садочки, школи, дитячі поліклініки. Тому нам вкрай потрібна підтримка та допомога кожного з вас.

Підтримайте проект, зробіть свій внесок за посиланням https://goo.gl/dMd7C5.

Ваші 20, 50 чи 100 гривень допоможуть кожному, хто потребує таких важливих знань, отримати їх.

Вам також буде цікаво: