Відкриті уроки на тему щеплення в школах Києва та міст-супутників

ГО «Батьки за вакцинацію» ініціювала проведення відкрити уроків на тему вакцинації для школярів.

Минулого навчального року ми відвідали більше 50 шкіл, де провели відкриті уроки та запросили учнів до участі у флешмобі на підтримку вакцинації. Найактивніші учасники отримали подарунки та взяли участь у святі, яке влаштувала ГО «Батьки за вакцинацію». Подробиці про свято.

Цього року ми продовжуємо нашу роботу та приймаємо заявки на проведення відкритих уроків у школах міста Києва та міст-супутників. Уроки можуть бути проведені як для класу, так і для паралелі (2-3 класи в актовому залі).

Дізнатися, як проходили уроки минулого року, можна за посиланням.

На уроці діти дізнаються про те, як з’явилися вакцини та який вплив вони мали. Ми поговоримо про імунітет та згадаємо, як його укріпити. Школярі позбудуться страху уколів та будуть розуміти, навіщо їм роблять щеплення.

Якщо ви хочете, щоб представники ГО «Батьки за вакцинацію» відвідали ваш клас або школу, телефонуйте за номером (063) 4778530 або пишіть на bzv.org.ua@gmail.com.

Крім того, запрошуємо заклади загальної середньої освіти долучитися до участі у освітньому проекті «Флешмоб-конкурс у школах».

Проект “Флешмоб-конкурс у школах”, який триватиме до 19 грудня, присвячений покращенню обізнаності дорослих і дітей про користь щеплень та підвищенню рівня імунізації дітей в Україні, як важливу умову збереження здоров’я та життя людини. Деталі участі у конкурсі за посиланням.

Головна мета заходів: формування позитивного ставлення у населення до питання імунізації та просвітницька робота стосовно дитячого здоров’я.

Вам також буде цікаво: