Бесіда про щеплення для учнів 5 Г класу ЗОШ №122 м. Одеси

За сприяння Департаментів охорони здоров’я та освіти Одеської міської ради та Ротарі в Україні одеський осередок ГО “Батьки за вакцинацію” провів лекцію-бесіду з циклу “Здоров’я. Імунітет. Щеплення” для учнів 5 Г класу ЗОШ №122 м.Одеси.

Спікером заходу виступила Марія Калмикова (керівник одеського осередку ГО “Батьки за вакцинацію”, медичний журналіст).

Учні дізналися, навіщо робити щеплення та від яких хвороб вони захищають.

“До подолання поліо в світі залишилось зовсім трішки” –  саме цей жест, який демонстрували багато відомих людей по всьому світу під час кампанії боротьби з поліомієлітом вивчили й юні слухачі.

Це надзвичайно актуальна інформація, оскільки Одеська область входить в трійку областей України з найнижчим охопленням щепленнями від поліомієліту та деяких інших хвороб. Тільки спільними зусиллями продовживши вакцинувати кожну дитину в світі – ми зможемо назавжди перемогти підступне захворювання.

Всі присутні на лекції-бесіді отримали видану ГО “Батьки за вакцинацію” казку-розмальовку “Чарівна парасолька“, яка в доступній формі пояснює, як працюють профілактичні щеплення.

Щиро дякуємо за співпрацю директору ЗОШ №122 Валентині Павлівні Садоновій, а також вчителям та учням!

Лекції-бесіди в школах Одеси проводитимуться до кінця 2018 року.

Якщо ви хочете, щоб представники ГО «Батьки за вакцинацію» відвідали ваш учбовий заклад, пишіть на bzv.org.ua@gmail.com.

Вам також буде цікаво: