Мами Миколаєва – за вакцинацію!

На базі Миколаївського благодійного фонду «Центр соціальних програм» за ініціативою МБО «Синій птах» для мам Корабельного району пройшов безкоштовний семінар «Дитяча вакцинація». Учасницями семінару стали 16 мам з нової ініціативної групи «Мами Корабельного району».


– Мабуть, багато хто погодиться з тим, що тема вакцинації є однією з найпопулярніших, особливо для молодих мам. Тому ми вирішили почати свою діяльність саме з цього семінару. Ми плануємо ще багато цікавих майстер-класів, конкурсів, дитячих свят тощо, – коментує ініціатор створення групи «Мами Корабельного району» Катерина Нестеренко. – Учасницею групи може стати будь-яка мама, що мешкає у Корабельному районі та бажає ділитися своїм досвідом та знаннями, брати участь в організації цікавих заходів. Зараз у групі вже більше 180 мам, які готові щодня покращувати світ навколо себе.

На семінарі учасники отримали відповіді на такі запитання: як правильно вакцинувати дитину? Що робити у випадку, коли графік щеплень порушено? Чи варто відмовлятися від щеплень? На актуальні питання мам щодо вакцинації дітей відповів лікар вищої категорії дитячої міської поліклініки №3 Тетяна Котляренко. Всі учасниці семінару отримали дитячі казки-розмальовки «Чарівна парасолька» на тему щеплень та кишенькові календарі профілактичних щеплень, надані ГО «Батьки за вакцинацію».

 

Вам також буде цікаво: